lekker aan u thuisbezorgen

August 3rd, 2012

Een dag was ik aan het denken: het zou leuk zijn een paar boeken uit Portugal te bestellen, om eens iets anders te lezen. Ik weet niet meer wanneer, maar het moet in juni geweest zijn. Daarop heb ik een Portugese webstore gevonden en daar lekker een paar boeken besteld. Heel snel krijg ik een bericht dat zegt dat de bezorging dezelfde week plaats zal vinden. Niets te klagen, dat is heel goed.

Toch krijg ik geen pakket, niet die week en de volgende ook niet. Ik vraag ze wat er aan de hand is, maar het duurt een poosje voor ik antwoord krijg. Volgens de webstore is de verzending al bezorgd, de koerier heeft het bevestigd. Maar aan wie dan? Op de datum wanneer de bezorging plaats zou hebben gevonden, eind juni, was ik thuis, maar ik heb niemand aan de deur horen kloppen. Weer een nieuwe mail aan de webstore sturen, deze keer zeggen die dat de verzending aan een buurman bezorgd is. Voor zover ik weet kan dat wel zo zijn, maar misschien hadden ze me dat eerder kunnen vertellen? Een briefje in de brievenbus leggen of zo?

Goed, dan is het, eind juli, eindelijk gevonden, of zo schijnt het tenminste. Die buurman is weg, misschien op vakantie, dus die boeken zal ik niet zo snel krijgen. Inmiddels ga ik ook een week op vakantie, maar als ik uiteindelijk terug ben is hij ook thuis.

:: random entries in this category ::