jævlig bra motivasjonsemail!

November 22nd, 2004

Disclaimer: For those of you bilingually impaired, I guarantee this text is actually quite brilliant. But translating would distort the tone and language, so I'm not going to. :P

Fikk denne i posten i dag, var så bra at jeg bare måtte ha den med her! TIHLDE er forøvrig en linjeforening på HiST..

TIHLDE HAR NAKNE DAMER!!!

Men, og det er alltid et men! For at vi skal få de til å komme til dere må dere alle hjelpe oss litt. Tihlde har nå satt ut et par tomme bruskasser rundt omkring på bygget. Disse står der for at dere skal få en anledning til å putte flaskene deres i disse kassene, fremfor å la de stå på pulter rundt omkring eller kaste dem i søpla. Dealen er som følger...

1) Panten for de flaskene som kommer inn fra kassene er øremerkede penger til sosialen. De pengene skal brukes til en ting, og bare en ting: På slutten av vårsemesteret samler vi alle pengene, stikker ned på Dreams og leier STRIPPERE!!! Så jo flere av dere som klarer å dra den late ræva si bort til kassene og legge fra seg flaskene sine der istedenfor å kaste de gjennom hele rommet og bomme på søppelkassa, jo flere strippere og bedre show får vi råd til. Og showet! Det blir selvfølgelig for dere!

2) De flaskene som havner utenfor kassene tilhører vaskedamene. Man kan si mye pent om vaskedamene våre og de holder det rent og pent rundt oss, men har du lyst til å se de strippe?

Enn så lenge er det begrenset hvor mange kasser som er satt ut, av den enkle grunn at vi ikke har flere kasser. Men fortvil ikke, det kommer flere. Det var flere kasser, men på mystisk vis begynte de å forsvinne. Vi kommer derfor til å bytte ut de bruskassene som står rundt omkring med kjedelige pappesker etter hvert, men inntil da, vær så snill! Du får ikke så jævlig mye igjen for å pante en stakkars bruskasse, men vi taper masse på at vaskedamene får alle flaskene som ikke havner i den bruskassa som ikke er der!

For øvrig så er det jo sånn at Tihlde er der for sine medlemmer og man skal nyte godt av å være medlem. Det vil derfor være en stor fordel for deg dersom du er medlem når du står der i køen utenfor og har buksa full av kontanter, klare til å putte de i nærmeste bh. Når du kommer til døra vil vi nemlig nappe mindre penger ut av lanken til de som klarer å vise frem medlemskort, enn fra de som ikke klarer det.

Er du ikke medlem ennå så kan vi informere om at du ikke trenger å banke opp noen for å få tak i medlemskortet deres riktig ennå. TIHLDE skal nemlig ha en NY INNMELDINGSFEST i januar, så alle som ikke kunne komme i høst får en ny sjanse til å skaffe seg sitt eget.

Tihlde er heller ikke snauere enn at de lar du, deg og dine skolevenner velge hvilke smekre babes som skal kle av seg i deres åsyn. Når tiden nærmer seg vil det bli lagt ut en poll på www.tihlde.org <http://www.tihlde.org/> hvor dere kan stemme på deres favoritt. Hvis du har lyst til å smugtitte alt
nå kan du finne utvalget her <http://www.dreams.no/gallery.htm>

Kos dere!

:: random entries in this category ::