tårevåt avskjed

December 18th, 2006

Hei!

Vi har ikke registrert at du har betalt medlemskontingenten til Europeisk Ungdom for 2006. Hvis du vil ha Norge inn i EU så fort som mulig – er det enkleste du kan gjøre å betale kontingenten så fort som mulig.

Mange medlemmer gir oss tyngden vi trenger – både økonomisk og organisatorisk – til å være synlige og kjempe for norsk EU-medlemskap hver eneste dag.

Fortsetter du som medlem vil du fortsette å få medlemsblad og utsendelser, og muligheten til å delta på arrangementer i Norge og i hele Europa.

Hvis du ikke betaler innen årets slutt vil du meldes ut av Europeisk Ungdom f.o.m. 01.01.2007.

Du skal ha fått tilsendt giro i Posten for over en uke siden, og har du ikke det har vi feil adresse i vårt register. Meld adresseendring ved å svare på denne e-posten så får du tilsendt utgave 2 av medlemsbladet.

Du kan betale kontingenten enten med den giroen, eller ved å sende følgende SMS til 2040:

EU10

Eller

EU50

(Hvis du bor i Oslo)

Vi håper du fortsetter å støtte EU-saken og fortsetter som medlem i Europeisk Ungdom!

God jul,

Mvh

Europeisk Ungdom

Ai, så fort tiden går. Har det gått ti år allerede? Jeg husker jeg meldte meg inn da jeg gikk på videregående, ca. 97-98. Jeg var littegrann aktiv det første året, men så ebbet det ut fullstendig. Saken har alltid vært god, men til tider har det skjedd lite. Jeg aner virkelig ikke hvordan de har holdt på meg som medlem alle de årene, jeg har betalt kontingent kanskje 3-4 ganger i alt.

Dette er imidlertid første gang de truer med å melde meg ut. Siden jeg ikke lenger engang bor i landet, så er vel det like greit. Jeg skjønner godt at de vil ha de ti spenna, det er sikkert statlig støtte å få per medlem.

De hjemme fikk visstnok en telefon også, man står på. :)

:: random entries in this category ::

3 Responses to "tårevåt avskjed"

  1. Jack says:

    Norwegian is funny :D

  2. Hva er egentlig grunnen til at du støtter at Norge skal inn i EU?

  3. numerodix says:

    Fordi jeg støtter et europeisk samarbeid, og EU i seg selv. Jeg er veldig glad for de endringene som har ført til at Europa er mer samlet enn før, at forskjellene mellom rike land og fattige har minsket. Takket være Schengen kan jeg som EØS-borger bo hvor jeg vil, reise rundt i Europa uten passkontroll, forholde meg til én valuta. Og det gjelder alle, som fører til at avstanden mellom landene er mindre, utvekslingen er større.

    Og da er det latterlig at Norge ikke vil delta og påvirke det som blir gjort.