moet u ergens naartoe met de trein?

February 19th, 2012

Ergens in Den Haag.

- Dit bericht aan de reizigers richting Leiden en Amsterdam. Door een storing rijden er tijdelijk geen treinen naar Leiden toe. We raden u aan een korte omleiding te nemen via Goud...

- Dit bericht aan de reizigers richting Gouda en Utrecht. Door een brand rijden er tijdelijk geen treinen naar Gouda. We raden u aan een korte omleiding te nemen via Rotterdam en Gorinch... Dus geen treinen richting Gorinchem, reist u maar naar Dordrecht, vervolgens Breda, Tilburg, Den Bos... naar Tilburg, Eindhoven, Nijmege... via Eindhoven, Venlo, Nijmegen, Arnhem en dan Ede. Zo komt u in Utrecht. U moet hiervoor enkele minuten toevoegen aan uw reistijd. Prettige reis met de stoptrein!

- Reizigers naar Amsterdam, bent u er nog? Als u nog naar Amsterdam wilt reizen bent u duidelijk gek. Gaat u lekker naar huis in plaats van de hele week in de trein te zitten.

:: random entries in this category ::